Forum Sojuszu Ankaria [Forum of the Ankaria alliance].
Witam Mam na imię Krystian pochodzę z Bydgoszczy (Polska). Mam lat 15. Mam średnie doświadczenie w grze mam średnie doświadczenie gram jeszcze na serverze DE (5k pkt, sojusz Polska).
[Hello My name is Christian I'm from Bydgoszcz (Poland). I'm 15 years old. I have medium experiance in the game. I play on DE server else (5k pts. Polska alliance)]
Witam ,
Paweł i jestem z Kielc , gram w tą grę od 2007r. Grałem w polskim SI i w polskim sojuszu. I myślę jak na taki czas grania mam małe doświadczenie lecz człowiek się uczy całe życie.
Pozdrawiam i zapraszam do gry.
Siemka, mam na imie Leszek, pochodzę z Gdańska w giere czochram od października2011na uni int, później przerzutka, na unie Retro, gdzie mam najbardziej rozwinięte konto, do którego podchodze light-owo. Mam również konto na unii DE gdzie czasem wykonuje jakieś ruchy. W spaceinwasion grałem w 2008 roku na uni 1 ale były takie problemy i opóźnienia czasowe że dałem sobie spokój i grałem na uni 2 gdzie nawet fajnie gra chodziła dobrze. Gdy zaurlopowałem gre na święta z powodu dłuższego wyjazdu, to po powrocie okazało sie że nawet nie moge się zalogować, to było jakieś 3 może 4 tygodnie. A szkoda było, bo spora flota teleporty na planetkach,... ech... W zeszłym roku przypomniałem sobie o gierce i tak sobie trochę pykam...
Użytkownik / Member
Hej, jestem z Bielska-B, 26 lat.. doświadczenie spore
Cześć. Mam na imię Marek. Wróciłem do gry i zacząłem grać na uni DE. Później na uni INT. Wcześniej prawie 2 lata spędziłem na starym SI. Większość tego czasu w sojuszu Dream Team na UNI 3.
Hello. My name is Mark. I went back into the game and started playing the uni DE. Later in the uni INT. Previously, I spent nearly two years on the old SI. Most of the time in the Dream Team Alliance (UNI 3 PL)
Ostatnio edytowany przez IntruMC (2012-03-14 10:43:04)